Open : Art-show : Dialoog tussen kunstwerk en omgeving. - Cultureel Centrum van de Vlaamse Gemeenschap Alden Biesen, Bilzen (Bilzen : Cultureel Centrum van de Vlaamse Gemeenschap Alden Biesen, 1985)
van den Bighelaar, Frans ; Buchholz, Franz ; Buchholz, Joachim Peter ; Devens, Dré ; Duchateau, Hugo ; Frédéricq, Anne ; Joosen, Nic ; Lentz, Michel ; Mostard, Yvonne ; Mulkers, Urbain ; Stockmans, Piet ; Tobolla, Heinz
Open : Art-Show : Dialoog tussen kunstwerk en omgeving / Dialogue entre oeuvre d'art et environnement / Dialog zwischen Kunstwerk und Umgebung, Cultureel Centrum van de Vlaamse Gemeenschap Alden Biesen, Bilzen, 30.3 - 30.6.1985
boek