Imagine : hoe creativiteit werkt - Lehrer, Jonah (Amsterdam : Business Contact, 2012)
Volgens Lehrer is creativiteit niet een talent van uitverkorenen en komt het ook niet uit het niets. Het is een combinatie van denkprocessen die we allemaal kunnen leren gebruiken. Gebaseerd op neurologisch en psychologisch onderzoek.
boek
Keywords: Creativiteit -- psychologie; Denken