Art Triangle Barcelona 1987. - Casa de la Caritat, Barcelona (Barcelona : Ajuntament de Barcelona. Area de Cultura, 1988)
Aguilar, Sergi ; Amorós, Rosa ; Badiola, Txomin ; Bannard, Walter Darby ; Bellotti, Evaristo ; Boyd, Graham ; Burns, Isla ; Caro, Anthony ; DeLuccia, Paula ; Ellis, Clay ; Evison, David ; Fauteux, André ; Gibbons, John ; Girling, Sheila ; Girona, Maria ; Hernandez Pijuan, Joan ; Herreros, Ramón ; Hide, Peter ; Hutchinson, Jaqueth ; Jacobs, Katja ; etc.
Art Triangle Barcelona 1987, Casa de la Caritat (Centre de Creació Contemporània), Barcelona, maig de 1987
boek