bèstia! (Barcelona : Departament de cultura, 1984)
Abad, Francesc ; Agenjo, Rosa ; Amat, Frederic ; Benito, Jordi ; Canosa ; Yamandú ; Cortés, Luis ; Esteva, Duran ; Èczema ; Fernández, Ramiro ; Gabriel ; Sevilla, Ferran Garcia ; Juma ; Llopis, Francesca ; Manubens, Xavier ; Mira, Victor ; Navarrete ; Noguera ; Pazos, Carles ; Plensa, Jaume ; Puiggené, Ramon ; Riera i Aragó ; Rossel, Benet ; Sanchez, América ; Segura, Sindria ; Szenczi, Brigitte ; Mañas, José Antonio ; Terrades, Steva ; Uclés, Josep ; Vargas, Xabela ; Zush
bèstia!, Palau Marc - Departament de Cultura Sala d'exposicions, Barcelona, Març - Abril 1984
boek