XVI premi internacional de dibuix Joan Miró. - Centre d'Estudis d'Art Contemporani, Barcelona (Barcelona : Fundació Joan Miró, 1977)
Cosua, Mauricio ; Nadal, Emilia ; R. Lanza, Giuseppe ; Aguadé, Carme ; etc.
XVI premi internacional de dibuix Joan Miró, Centre d'Estudis d'Art Contemporani, Barcelona, del 21 de juliol al 21 de setembre de 1977
boek