Transcommunality : interventions and collaborations in stilt dancing communities - Anderson Barbata, Laura (New Yord : Turner, 2012)
Het werk van de Mexicaanse kunstenares Laura Anderson Barbata situeert zich vaak in het sociaal-artistieke gebied. Dit boek toont de kostuums en draagbare sculpturen die ze, in samenwerking met plaatselijke traditionele kunstenaars en leden van de gemeenschap, voor steltlopers uit New York, Trinidad en Tobago en Oaxaca maakte.
boek
Keywords: Anderson Barbata, Laura