Ooidonk '74 : beeldhouwwerken : in de hovingen van het kasteel en in galerij het molenhuis. - Kasteel van Ooidonk, Bachte-Maria-Leerne (Bachte-Maria-Leerne : Kulturele kring van Bachte-Maria-Leerne, 1974)
Caille, Pierre ; Cousins, Harold ; de montpellier d'Annevoie, Geoffroy ; Desomberg, Philippe ; De Vinck, Antoine ; Eijberg, André ; Gilioli, Emile ; Grard, Georges ; Guébels, Monique ; Haccuria, Maurice ; Kulche, Gust ; Minnebo, Hubert ; Poot, Rik ; Rhayé, Yves ; Roelland, Jean ; Strebelle, Olivier ; Van de Kerckhove, Jan ; Van Gysegem, Paul ; Vermeersch, José ; Willequet, André / keramiek en klein beeldhouwwerk in galerij het molenhuis: d'Haese, Roel ; Dodeigne, Eugène ; Landuyt, Octave
Ooidonk '74 : beeldhouwwerken : in de hovingen van het kasteel en in galerij het molenhuis, Kasteel van Ooidonk, Bachte-Maria-Leerne, 28 juli - 26 augustus
boek