Nederlandse Kring van Beeldhouwers : kasteel groeneveld, Baarn. - Kasteel Groeneveld, Baarn (Amsterdam : Nederlandse Kring van Beeldhouwers Amsterdam, 1991)
van Bemmel, Marcelle ; van den Bergh, Mariëlle ; Blaak, J.C. ; Cox, Huub ; Drolenga, Bart ; van Dulmen Krumpelman, Willem ; Hesseling, Frits ; van den Hoven, Mieke ; Klinkum, Hanneke ; Kokke, Jos ; van Kooten Niekerk, Evert ; Luyten, Margriet ; Maters, John ; Haringa-Fred Olijve, Nel ; Sadée, Juul ; Sleegers, Monique ; van Veen, Tineke A.M. ; van de Ven, Ron
Deze catalogus is verschenen bij de tentoonstelling Beelden rond Groeneveld #8, Kasteel Groeneveld te Baarn 1991 onder ausptiën van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers
boek