Je ruist in mij : gedichten over liefde. - Terryn, Dirk; Clement, Sabien (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Een bloemlezing van liefdesgedichten, onderverdeeld in verschillende subthema’s: verliefdheid, verlangen, sensualiteit en afscheid nemen.
boek
Keywords: Clement, Sabien