De blauwe vogel - Maeterlinck, Maurice; Van Ranst, Do; Cneut, Carll (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Mytyl en haar broertje Tyltyl gaan op verzoek van fee Bérylune op zoek naar het geluk in een blauwe vogel. Hervertelling van het toneelstuk van Maurice Maeterlinck. Met kunstzinnige kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Uitg. in samenw. met de Sint-Pietersabdij Gent. - Uitg. in het kader van het Gentse Maeterlinckjaar.
boek
Keywords: Cneut, Carll