De koningin zonder land. - Verrept, Paul; De Bruyckere, Berlinde (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Een sprookje over een prinses die geboren wordt op de dag dat het koninkrijk van haar ouders ten onder gaat. De zee verwoest het hele koninkrijk, haar ouders kunnen slechts op het nippertje ontsnappen. De prinses kan door muren heen kijken en in de toekomst zien. Ze houdt niet van de grond. Daarom loopt ze altijd op stelten en woont in een hoge boomhut... Een modern sprookje dat jong en oud ontroert. Paul Verrept maakte een selectie uit bestaande tekeningen van Berlinde De Bruyckere.
boek
Keywords: De Bruyckere, Berlinde