Vriend over vijand : De Grote Oorlog in spotprenten - Van Damme, Paul. (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2013)
Thematisch overzicht van de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) aan de hand van spotprenten en cartoons.
boek