Pelgrimage - Leibovitz, Annie; Kearns Goodwin, Doris; Goodwin, Doris Kearns (Amsterdam : De Bezige Bij, 2011)
Foto's bij een tocht langs woon- en/of werkomgeving van beroemde personen uit de wereld van wetenschappers, politici of kunstenaars in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.
Pilgrimage
boek
Keywords: Leibovitz, Annie