1000 tips van 100 ecoarchitecten : eigenzinnige en praktische ideeën van vooraanstaande ecoarchitecten - Serrats, Marta; Costa Duran, Sergi; Seegers, Nicole (Kerkdriel : Librero, 2012)
Tips in woord en beeld van verschillende architecten voor duurzame woningen.
boek