Zinnebeeldig : 7 symbolen in cultureel erfgoed en hedendaagse kunst: een confrontatie? - Demey, Anthony; Bex, Florent (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 2002)
Abramovic, Marina ; Buggenhout, Peter ; Claerbout, David ; Copers, Leo ; Cruyt, Laurent ; Debaere, Hugo ; De Bruyckere, Berlinde ; De Cordier, Thierry ; Delvoye, Wim ; De Smet, Gery ; De Vree, Paul ; Dine, Jim ; Fabre, Jan ; Heyvaert, René ; Hocks, Teun ; Huisman, Michel ; Klein, Yves ; Kournellis, Jannis ; Kruk, Mariusz ; Lafontaine, Marie-Jo ; Phillips, Peter ; 't Jolle, Sven ; Theys, Koen ; Vandenberg, Philippe ; Vandenvelde, Ludwig ; Van Severen, Dan ; Visic, Loreta ; Zorio, Gilberto
50 jaar dienst Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium in vogelvlucht##Zinnebeeldig##Engel##Hart##Hemellichaam##Kruis##Lleeuw##Slang##Vuur##Lijst der tentoongestelde werken##Colofon
Uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstelling van 6/09-6/10/2002 in het Caermersklooster in het kader van 50 jaar Povinciale dienst Monumentenzorg en Cultuurpatrimonium en Open Monumentendag 2002 In bijlage flyer van de tentoonstelling.
boek