Japie de stapelaar - Rompa, Bas; Vermeire, Kaatje (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Japie is dol op verzamelen. In zijn tuin liggen stapels afgedankte spullen. Op een dag ontdekt hij een foto uit een ver land. 'Ik ben hier in de wolken', staat er. Dat wil Japie ook en hij bedenkt een manier om daar te komen.
5+
boek
Keywords: Vermeire, Kaatje