Warres vleugels - Bergh, Inge; Verster, Alain (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Warres vader stuurt zijn zoon de wijde wereld in. Hij moet vooruit in het leven. Warre heeft het gevoel dat hij geen goed kan doen in zijn vaders ogen. Hij gaat op zoek naar iemand die hem een schop onder zijn kont kan geven.
9+
boek
Keywords: Verster, Alain