A city : typographic illustrations - Winters, Sanny (Antwerp : De Dagen, 2010)
Een typografische parel van Sanny Winters. Een stads- of kijkgids voor toeristen. Een hebbeding voor designliefbbers en letterminnaars. In 10 letterbeelden komen de highlights van Antwerpen voorbij. Het boek is een druktechnisch huzarenstukje, een kleine parel in 24 pagina's, op 8 pantonekleuren. Bijgevoegd zitten ook 10 postkaarten met de boekillustraties.
Ondertitel uit achterpagina
volwassenen
boek
Keywords: Winters, Sanny; Grafische vormgeving -- 2000-