O echo : stadsgeluidenboek - Van Steendam, Stan (Antwerpen : Vrijdag, 2012)
Het jongetje Tuur loopt door de stad. Onderweg hoort hij van alles: getoeter van auto's, gerinkel van fietsbellen, maar ook de ijscoman en een fanfare. Groot prentenboek met bijzondere illustraties die grotendeels bestaan uit kleurrijke letters. Vanaf ca. 6 jaar.
5+
boek
Keywords: Van Steendam, Stan; Prentenboeken; Steden; Geluid