Een vijver vol inkt : de mooiste kindergedichten van Annie M.G. Schmidt - Schmidt, Annie M.G. 1911-1995; Posthuma, Sieb (Amsterdam : Querido, 2012)
Een nieuw geïllustreerde verzameling van Schmidts bekendste gedichten, zoals 'Sebastiaan', 'Ik ben lekker stout', 'Het fluitketeltje', 'Dikkertje Dap', 'Marietje was bang voor water en zeep…', 'De heks van Sier-kon-fleks', 'Hendrik Haan' en 'De lapjeskat'. Ook in het Engels uitgegeven onder de titel 'A pond full of ink'.
6+
Gouden Penseel
boek
Keywords: Posthuma, Sieb; Gedichten