During the exhibition the gallery will be closed : contemporary art and the paradoxes of conceptualism - Van Winkel, Camiel (Amsterdam : Valiz, 2012)
Dit boek zoekt naar de conceptuele grondslag van hedendaagse kunst. Het gaat dieper in op de systematiek van hedendaagse kunst en kunstenaarschap, in het bijzonder op de relatie tussen conceptuele en visuele aspecten, de betekenis van het theoretische discours en de rol van tussenpersonen.
volwassenen
boek