Calder : de draad van Alexander - Posthuma, Sieb (Amsterdam : Leopold, 2012)
Alexander heeft een draad. Daarmee maakt hij allerlei figuren. Hij kan alles maken wat hij maar wil: meubels, gebruiksvoorwerpen, dieren… Zelfs een stad. Het enige wat hij niet heeft, is een vriend.
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling te Den Haag (Gemeentemuseum) van 18 februari t/m 18 november 2012
boek
Keywords: Calder, Alexander; Prentenboeken; Kunst