Wroooaaaaah! - De Ruiter, Elsbeth (Hasselt : Clavis, 2011)
Teuntje en papa zijn in de dierentuin. Teuntje is gefascineerd door de leeuw, die niks doet. Ze daagt hem uit. Als papa haar wegtrekt, zet ze het op een brullen. De leeuw reageert hierop met een nog harder gegrom.
boek
Keywords: de Ruiter, Elsbeth; Prentenboeken; Dierentuinen; Leeuwen; Boos zijn