De gelukkige goudvis - Rompa, Bas; Dezwarte, Elsje (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Een goudvis is eenzaam in haar kom op de boekenkast. Dit verandert als ze verhuist naar de vensterbank, waar ze naar buiten kan kijken. De goudvis sluit vriendschap met een merel. Samen met zijn gezin komt hij haar vaak bezoeken.
boek
Keywords: Dezwarte, Elsje; Prentenboeken; Dieren; Goudvissen; Vriendschap