Over kleur - Wittgenstein, Ludwig; Anscombe, G.E.M.; Wijdeveld, Paul (Amsterdam : Boom, 2012)
Deze bundel bevat opmerkingen over kleur en toont de begrensdheid van de taal waarmee wij over dit fenomeen spreken.
Eerder verschenen onder de titel : Opmerkingen over de kleuren
volwassenen
Bemerkungen über die Farben
boek
Keywords: Wittgenstein, Ludwig