Spinnie schittert! - Pollet, Frank; Vermeulen, Moniek; Montagne, Nicole (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Spinnie is jarig en mag zelf haar cadeau kiezen. Ze wil een feestje geven. Ze nodigt al haar vrienden uit, maar niemand wil komen. Dan wacht haar een verrassing…
3+
Leespluim van de maand
boek
Keywords: Montagne, Nicole; Prentenboeken; Spinnen (dier); Jarig zijn; Vriendschap