Ramsj - Kessels, Noortje ([Nijmegen] : Literair Productiehuis Wintertuin, 2011)
In de RAMSJ-bundel zetten schrijvers Ivo Victoria en Martijn Brugman, politicus Guy Verhofstadt, kunstenaar Kasper Andreasen, festivalmaker Joost Heijthuijsen en promovenda Inge van de Ven hun ideeën en verwachtingen uiteen. Ze gaan in niet alleen in op de nieuwe rol van het papieren boek, de uitgeverij en de bibliotheek, ze bespreken ook de nieuwe manieren waarop we onze menselijke behoefte aan het produceren en consumeren van verhalen zullen bevredigen.
Bevat een zestal essays van verschillende auteurs
Beperkte oplage: 23/500
boek
Keywords: Andreasen, Kasper