De liefhebbers. - Evens, Brecht (Leuven : Oogachtend, 2011)
Een kunstenaar gaat in op een hoogdravende oproep om mee te doen aan een regionaal kunstfestivalletje in het dorp Beerpoele. Daar aangekomen blijkt meteen dat het gaat om een totaal geïmproviseerde kermis van alles wat zich creatief noemt in het dorp. De ‘liefhebbers’ zijn een vreemde bende lokale mensen, die hun onkunde compenseren met enthousiasme en optimisme.
boek
Keywords: Evens, Brecht