GA document 118 :. (Tokyo : A.D.A. edita, 2011)
- Steven Holl: Cite de l'Ocean et du Surf, Biarritz, Frankrig, museer.##- Steven Holl: Hangzhou Normal University, Cangqian Performing Arts Center, Art Museum and Arts Quadrangle, Hangzhou, Kina, museer, universiteter, teatre.##- Peter Zumthor: Serpentine Gallery Pavilion 2011, London, England, pavillioner.##- Selgascano: Merida Factory Youth Movement, Merida, Spanien, klatrevægge, parkour, street art, dans, skateparker, byrum.##- Zaha Hadid: Riverside Museum, Glasgow, Skotland, museer.##- Zaha Hadid: London Aquatic Centre, London, England, svømmehaller, idrætsanlæg, OL.##- Zaha Hadid: Sheikh Zayed Bridge, Abu Dhabi, UAE, broer.##- Zaha Hadid: Hongqiao SOHO, Shanghai, Kina.##- Fernando Romero: Soumaya Museum, Mexico City, Mexico, museer.##- Aires Mateus: Houses for Elderly People in Alcacer do Sal, Portugal, ældreboliger, boliger for ældre, rækkehuse.##- Alberto Kalach: Kurimanzutto Art Gallery, Mexico City, Mexico, gallerier, trækonstruktioner.##- Tadao Ando: Stone Sculpture Museum, Bad Münster am Stein-Ebernburg, Tyskland, museer.##- Tadao Ando: Carlos Place 'silence' (Connaught Hotel). London, England, byrum, pladser.##- Jürgen mayer H.: Metropol Parasol, Sevilla, Spanien, byrum, kunst i byen, pavillioner.##- Irisarri + Piñera: Edifice for C.O.A.G. in Vigo and Plaza del Pueblo Gallego, Vigo, Spanien, kontorbygninger.
boek
Keywords: Holl, Steven; Zumthor, Peter; Selgascano; Hadid, Zaha; Romero, Fernando; Mateus, Aires; Kalach, Alberto; Ando, Tadao; Mayer H, Jürgen; Irisarri + Pinera