Rijksoogst : een selectie uit de sculpturen van de collectie Rijksdienst Beeldende Kunst. - Rijksdienst Beeldende Kunst (Arnhem : Gemeentemuseum, 1992)
Abramovic, Marina ; van Bakel, Gerrit ; Bastiaans, Christiaan ; Bien, Waldo ; Boezem, Marinus ; De Vier Evangelisten ; van de Camp, Geert ; Cox, Paul ; Dings, Nicolas ; Duya, Henk ; Fortuyn / O'Brien ; Frik, Helen ; Geraedts, Pieter ; Goudsblom, Karel ; Gudmundsson, Sigurdur ; Janssen, Evelyne ; Kemps, Niek ; Kölgen, Claudia ; van de Kop, David ; van Lieshout, Joep ; etc.
Rijksoogst : Sculpturen van de collectie Rijksdienst Beeldende Kunst, Gemeentemuseum Arnhem, gehouden van 19 september t/m 8 november 1992
boek