Werkelijkheid en Verbeelding : Belgische Surrealisten. (Arnhem : Gemeentemuseum, 1964)
Van den Berghe, Frits ; Burssens, Jan ; Delmotte, Marcel ; Delvaux, Paul ; De Muylder, Pierre-Willy ; Eemans, Marc ; Ensor, James ; Geenens, Robert-Hector ; Landuyt, Octave ; Magritte, René ; Mambour, Auguste ; Mesens, E.L.T. ; Ransy, Jean ; Servranckx, Victor ; Spilliaert, Leon ; Vereecke, Amand ; Van De Woestijne, Maxime
Werkelijkheid en Verbeelding : Belgische Surrealisten, Gemeentemuseum Arnhem, 12 juli - 6 september 1964
boek