Beelden, lijnen : Tekeningen en Sculpturen uit de collectie van het Museum Middelheim. (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1991)
Bally, Théodore ; Claessens, Frans ; D'Haese, Roel ; Dodeigne, Eugène ; Greco, Emilio ; Heiliger, Bernhard ; Jaekel, Joseph ; Leplae, Charles ; Manzu, Ciacomo ; Marckx, Gerhard ; Marini, Marino ; Monheim, Luc ; etc.
Beelden, lijnen : Tekeningen en Sculpturen uit de collectie van het Museum Middelheim, een tentoonstelling naar aanleiding van 25 jaar Middelheim Promotors, Stadsfeestzaal, Antwerpen, 11 juli - 25 augustus 1991
boek