De Verzameling II. (Antwerpen : Museum van Hedendaagse Kunst, 1990)
Abramovic, Marina & Ulay ; Bijl, Guillaume ; Bijtebier, Jean-Marie ; Buisman, Sjoerd ; Charlton, Alan ; Chlanda, Marek ; Corillon, Patrick ; Deacon, Richard ; De Keyser, Raoul ; Dimitrijevic, Braco ; Duval, Marion ; Garcia-Sevilla, Ferran ; Hien, Albert ; Kemps, Niek ; Laib, Wolfgang ; Mach, David ; Puckey, Thom ; Queeckers, Bernard ; Sanches, Rui ; Sarmento, Julião ; Schietekat, Jan and Paul ; Sherman, Cindy ; Van Isacker, Philip ; Van Soom, Luk ; Verstockt, Mark ; Wéry, Marthe
De Verzameling II en een keuze van schenkingen en bruiklenen,Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, 30 juni - 4 november 1990
boek