Glas : van drinkbeker tot kunstobject. (Deurne : Provinciaal Museum Sterckshof, 1990)
Borowski, Stanislaw ; Brisbane, Amanda ; Cigler, Vaclav ; Frijns, Bert ; Heesen, Willem ; Hough, Catherine ; Huth, Ursula ; Lechner, Florian ; Leperlier, Antoine ; Lutgen, Veronique ; Lynggaard, Finn ; Martens, Michel ; Meech, Annette ; Meitner, Richard ; Moje, Klaus ; Molnar, Pavel ; etc.
Glas : van drinkbeker tot kunstobject, Provinciaal Museum Sterckshof, Antwerpen - Deurne - Provinciezaal, Antwerpen, 5 juni - 14 oktober 1990 ; Glasatelier L'Anverre, Sint-Augustinuskerk, Antwerpen, 15 juni - 5 september 1990
boek