De Verzameling. (Antwerpen : Museum van Hedendaagse Kunst, 1988)
Bandau , Joachim ; Baquié, Richard ; Bijl, Guillaume ; Blacker, Kate ; Blocher, Sylvie ; Charlier, Jacques ; Cole, Willem ; Copers, Leo ; Cragg, Tony ; Deleu, Luc ; Denmark ; Dujourie, Lili ; Efrat, Benni ; François, Michel ; Gees, Paul ; Geys, Jef ; Kiecol, Hubert ; Lavier, Bertrand ; Leccia, Ange ; Lohaus, Bernd ; Luyten, Mark ; Mees, Guy ; Müller, Manfred ; Nash, David ; Navez, Jean-Marc ; Nordman, Maria ; Paolini, Giulio ; Pistoletto, Michelangelo ; Rombouts, Guy ; Rousse, Georges ; Swennen, Walter ; Tordoir, Narcisse ; Tremlett, David ; van Bergen, Thé ; Van Oost, Jan ; Van Snick, Philippe ; Verbist, Carlo ; Vercruysse, Jan ; Vermeiren, Didier ; Vilmouth, Jean-Luc ; Witlatschil, Michael
De Verzameling en een keuze van schenkingen en bruiklenen, Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, 12 maart - 5 juni 1988
boek