Podium 87. (Antwerpen : Galerij Campo, 1987)
Bijl, Guillaume ; Bruyninckx, Rob ; Carlier, Jan ; Coeckelberghs, Luc ; Copers, Leo ; Daems, Walter ; De Coninck, Franky ; De Vylder, Paul ; Decoster, Jean ; Denmark ; Eerdekens, Fred ; Fierens, Kris ; Francis, Filip ; François, Michel ; Gentils, Frans ; Grossen, Luc ; Hamelryck, Ado ; Huet, Wilfried ; Jambers, Marc ; Matthys, Danny ; Meewis, Menno ; Octave, Jean-François ; Ritzen, Barthel ; Rombouts, Guy ; Schepers, Marc ; Slock, Lucy ; Strebell, Vincent ; Sweetlove, William ; Swennen, Walter ; Tonnard, Philippe ; Van Bergen, Thé ; Vandekerckhove, Hans ; Vandenberg, Philippe ; Van Der Plaetsen, Wim ; Vandevelde, Ludwig ; Van Gestel, Fik ; Van Malderen, Siegfried ; Van Sompel, Willy ; Van Soom, Luk ; Verbist, Carlo ; Volders, Francq
Podium 87, Galerie Campo, Antwerpen, 7 - 21/3/87. Tentoonstelling ingericht ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Campo gallery.
boek