Work in Progress : Studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. - Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1985)
Aguire y Otegui, Philip ; De Bois, Rafaël ; De Brant, Karel ; Decleer, Danny ; Delporte, Bart ; De Smet, Ingrid ; D'Hondt, Jasmin ; Ghislain, Christophe ; Hauters, Erwin ; Holthuis, Johannes ; Lingier, Luc ; Maillard, Patrick ; Melens, Annelies ; Schietekat, Paul ; Schietekat, Jan ; Smets, Els ; Trassaert, Peter ; Triantafillydis, Danae ; Van Impe, Peter ; Vercauteren, Carl ; Vrijdags, Luc ; Vroman, Eric
Work in Progress : Studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, 29 juni t/m 1 september 1985
boek