Proclamatie van de Eugène Baiebeurzen 1978 en de Eugène Baieprijzen 1980, 1981, 1982 en 1983 en tentoonstelling van de werken van de prijswinnaars. (Antwerpen : Provinciaal Centrum Arenberg, 1984)
Govaerts, Willy ; Senaeve, Patrick ; Holvoet, Lionel ; Spada, Stanislas ; Pas, Wilfried ; Roobjee, Pjeroo ; Pleysier, Leo ; Van Reeth, Bob
Proclamatie van de Eugène Baiebeurzen 1978 en de Eugène Baieprijzen 1980, 1981, 1982 en 1983 en tentoonstelling van de werken van de prijswinnaars, Provinciaal Centrum Arenberg, Antwerpen, 12 oktober - 5 november 1984
boek