Venezuela - Viering 200ste verjaardag Simon Bolivar : overzichtstentoonstelling, Simon Bolivar, groepstentoonstelling, 6 plastische kunstenaars. (Brussel : Commissariaat-generaal voor de internationale culturele samenwerking, 1983)
Bolivar, Simon ; Arria, Maria Eugenia ; Becerra, Milton ; Benaim, Ricardo ; Pacheco Rivas, Julio ; Pizzani, Jorge ; Quilici, Pancho
Venezuela - Viering 200ste verjaardag Simon Bolivar, overzichtstentoonstelling, Simon Bolivar, groepstentoonstelling, 6 plastische kunstenaars, Stadsschouwburg, Antwerpen, 28 oktober - 14 november 1983
boek
Keywords: Venezuela