Biënnale 17 Middelheim Antwerpen. - Biënnale 17 Middelheim Antwerpen, 1983 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1983)
Abakanowicz, Magdalena ; Andre, Carl ; Antes, Horst ; Aycock, Alice ; Caro, Anthony ; Chia, Sandro ; Cucchi, Enzo ; D'Haese, Roel ; Ipousteguy, Jean ; Karavan, Dani ; Kienholz, Edward ; Knight, Robert ; Kriester, Rainer ; Lewitt, Sol ; Marisol ; Merz, Mario ; Mo, Carlo ; Nauman, Bruce ; Panamarenko ; Pas, Wilfried ; Penone, Giuseppe ; Poirier, Anne & Patrick ; Poynter, Malcolm ; Rinke, Klaus ; Rogge, Cornelius ; Rückriem, Ulrich ; Schoenholtz, Michael ; Serra, Richard ; Spagnulo, Giuseppe ; Takis ; Trubbiani, Valeriano ; Ubac, Raoul ; Van de Kop, David ; Visser, Carel ; Zorio, Gilberto
Biënnale 17 Middelheim, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 12 juni - 2 oktober 1983
boek