Beeldhouwkunst uit het Zuiden van Nederland 1982. (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1982)
Berkulin, Arie ; Blersch, Jos ; van Brunschot, Theo ; Claassen, Johan ; Coenen, Theo ; van der Eerden, Lucien ; Goossen, Jan ; Gijsen, Jo ; van Kimmenade, Thijs ; Mols-van Gool, Hanneke ; van Rooy, Gerard ; Slegers, Toon ; Stulemeyer, Piet-Hein ; Swinkels, Ad ; Verwoerd, Yolande ; Bemelmans, Fons ; Caris, Gerard ; Derks, Rien ; Eggen, Gène ; Houben, Jean ; Killaars, Piet ; van Noorden, Cor ; Reijnen, Louis ; Rijvers, Wim ; Schoffelen, Sjra ; Spronken, Arthur ; Stultiens, R.A.P. ; Verbeek, Henk ; van Wetering, Han ; de Bles, Wies ; Buijs, Willem ; van den Boezem, N.A. ; van Leeuwen, Jan ; Verstraeten, William
Beeldhouwkunst uit het Zuiden van Nederland 1982, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 12 juni t/m 5 september 1982, In het kader van het Belgisch-Nederlands Cultureel Accoord georganiseerd door de Stichting Zuid-Nederlandse Ontmoetingen
boek
Keywords: Nederland