Aspecten van het landschap. (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1978)
Boshier, Derek ; Chaplin, Bob ; Ecobichon, Phillipe : Fulton, Hamish ; Loker, John ; Onwin, Glen ; Palmer, Roger ; Selwood, Sara ; Tillyer, William ; Tremlett, David
Aspecten van het landschap, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, 18 februari - 19 maart 1978 (deel tentoonstellingen)
boek