Finland : Kunstambacht & Vormgeving. - De Warande, Turnhout (Antwerpen : Provinciaal Museum Sterckshof, 1976)
Aarikka, Kaija ; Tauriala, Anna ; Vennola, Jorma ; Aarnio, Eero ; Parkkinen, Ulla ; Lukander, Minni ; Hellman, Asa Katarina ; Simes, Anne ; Salmenhaara, Kyllikki ; Muona, Toini ; Schilkin, Michael ; Tuumi, Raija ; Envalds, Paul ; etc.
Finland : Kunstambacht & Vormgeving, Provinciaal Museum Sterckshof, Deurne - Antwerpen, 26 juni - 12 september 1976 ; Zaal Kunstambachten Provincie Brabant, Brussel, 23 september - 10 oktober 1976 ; Huidevettershuis, Brugge, 23 oktober - 14 november 1976 ; Cultureel Centrum, Hasselt, 4 december 1976 - 2 januari 1977 ; De Warande, Cultuur-en Ontmoetingscentrum, Turnhout, 8 - 30 januari 1977
boek
Keywords: Finland