Franse Fotografie uit het Sterckshof - Diamantjuwelen uit Frankrijk. - Provinciaal Diamantmuseum, Antwerpen (Antwerpen : Provinciaal Centrum Arenberg, 1975)
Salzmann, Auguste ; Marville, Charles ; Le Secq, Henri ; Ducamp, Maxine ; Sougez, Emmanuel ; Boubat, Edouard ; Groep VIVA ; Filhos, Jean ; Borovi, Janos ; César ; Schmid, Michèle ; Sylvain, Bernard ; etc.
Franse Fotografie uit het Sterckshof, Provinciaal Centrum Arenberg, Antwerpen, 18 oktober - 30 november 1975 ; Diamantjuwelen uit Frankrijk, Provinciaal Diamantmuseum, Antwerpen, 31 oktober - 30 november 1975
boek
Keywords: Frankrijk