Biënnale 13 - Middelheim - Antwerpen 1975. - 13e Biennale Middelheim, Antwerpen, 1975 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1975)
Gujral, Satish ; Kar, Chintamoni ; Patel, Nagji ; Panchal, Rajni ; Shah, Himmat ; Soni, Kewal ; Kawaguchi, Tatsuo ; Kimura, Kosuke ; Mizui, Yasuo ; Sekine, Nobuo, Nagasawa, Hidetoshi ; Tada, Minami ; Tanaka, Shintaro ; etc.
Biënnale 13 - Middelheim - Antwerpen, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 15 juni / 5 oktober 1975
boek