Kunstsystemen in Latijns-Amerika 1974. - CAYC - Centro de Arte Y Comunicacion, Buenos Aires (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1974)
De Aquino, Angelo ; Barrios, Alvaro ; Bedel, Jacques ; Benedit, Luis ; Bercetche, Juan ; Berni, Antonio ; Bueno, Mauricio ; Caro, Antonio ; Caraballo, Jorge ; Cordeiro, Waldemar ; Davidovich, Jaime ; Deisler, Guillermo ; Dermisache, Mirtha ; Dignac, Geny ; Dujovny, Gregorio ; Espartaco, Carlos; etc.
Kunstsystemen in Latijns-Amerika 1974, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, CAYC (Centro de arte y comunicación Buenos Aires (Argentinië), van 25 april tot en met 19 mei 1974
boek
Keywords: Latijns Amerika