9 jonge kunstenaars uit Oostenrijk. (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1973)
Angeli, Eduard ; Gironcoli, Bruno ; Herzig, Wolfgang ; Jungwith, Martha ; Kappa - Kocherscheidt ; Pongratz, Peter ; Ringel, Franz ; Sengl, Peter ; Zeppel - Speri, Robert
9 jonge kunstenaars uit Oostenrijk, From Austria with Love, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, van 10 november tot en met 9 december 1973
boek
Keywords: Oostenrijk