Recente Britse Tekenkunst. (Antwerpen : Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, 1973)
Craig-Martin, Michaël ; Donagh, Rita ; Flanagan, Barry ; Gilbert & George ; Hockney, David ; Phillips, Tom ; Self, Colin ; Stephenson, Ian ; Tramlett, David ; Barker, Clive ; Blake, Peter
Recente Britse Tekenkunst, Europalia 73 Great Britain, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten - Sektie hedendaagse kunst, Antwerpen, 15 sept - 14 okt 1973
boek
Keywords: Groot-Brittannië