12e Biennale Middelheim. - 12e Biennale Middelheim, 1973 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1973)
Antes, Horst ; Bandau, Joachim ; Bühl, Hede ; Gräsel, Friedrich ; Hajek, Otto Herbert ; Hartung, Karl ; Hauser, Erich ; Heiliger, Bernard ; Kock, Hans ; Koenig, Fritz ; Lechner, Alf ; Lehmann, Kurt ; Lenk, Kaspar Thomas ; Loth, Wilhelm ; Mack, Heinz ; Nierhoff, Ansgar ; Pohl, Uli ; Ris, Günter Ferd. ; Schmaltz, Karl-Ludwig ; Schmettau, Joachim ; Schoenholtz, Michaël ; Stadler, Toni, Steinbrenner, Hans ; Szymanski, Rolf ; Tollmann, Günter ; Uhlmann, Hans ; Von Martin, Priska ; Wimmer, Hans, etc.
12e Biennale Middelheim, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 17 juni - 8 okt. 1973
boek