Ontmoeting '72 : beeldende kunst uit Antwerpen en Eindhoven. (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, 1972)
Bailleux, Cesar ; Celie, Pieter ; Francis, Filip ; Heyrman, Hugo ; Panamarenko ; Szukalski, Albert ; Vercammen, Wout ; Van Bakel, Antoon ; Van de Bor, Cornelia ; Brandligt, Jacqueline ; Bossinade, Willy ; Van de Burgt, Iet ; Charpentier, Geertrui ; Coppens-Frehe, Mieke ; Derijks, Louis ; Van den Eerenbeemt, Nathalie ; Gijsen, J. ; Goddefroy, Hans ; Van Griensven, Jan ; Van der Grinten-Stender, Eugenie ; Van Hest, Jan ; Michels, Netty ; Huckriede, Hems ; Van de Molengraft, Peer ; Overweel, Ank ; Slegers, Jacques ; Slegers, Toon ; Smissaert, Piet ; Titselaar, Henri ; Van de Vrande, Jan ; Wouters, Louis
Ontmoeting '72 : beeldende kunst uit Antwerpen en Eindhoven, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen ; De Krabbedans, Eindhoven, 1972, Zuid-nederlandse ontmoetingen
boek
Keywords: België; Antwerpen; Nederland; Eindhoven